Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Verpleegkundige (MBO/HBO) - Flexibel of Vast, Omgeving Utrecht Maandag 17-05-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verpleegkundige (MBO/HBO) - Flexibel of Vast, Omgeving Utrecht

Wil je graag aan de slag als Verpleegkundige (MBO/HBO) - Flexibel of Vast, Omgeving Utrecht in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Maandag is op zoek naar een Verpleegkundige (MBO/HBO) - Flexibel of Vast, Omgeving Utrecht. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 3100 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verpleegkundige (MBO/HBO) - Flexibel of Vast, Omgeving Utrecht te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Obstetrisch En Gynaecologisch Verpleegkundige

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 36 uur

Salaris

3100 – 4200 euro

Solliciteren op de functie van Verpleegkundige (MBO/HBO) - Flexibel of Vast, Omgeving Utrecht

Klinkt deze vacature als Verpleegkundige (MBO/HBO) - Flexibel of Vast, Omgeving Utrecht voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Maandag. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres niek.denhoudijker@maandag.nl en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is https://www.maandag.nl. Je kan je voor deze vacature als Verpleegkundige (MBO/HBO) - Flexibel of Vast, Omgeving Utrecht tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Verpleegkundige (MBO/HBO) – Flexibel of Vast, Omgeving Utrecht Maandag 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures