Search
Close this search box.

De bijeenkomst wordt gehouden in de raadszaal en begint om 20.00 uur. Iedereen kan de avond bijwonen of thuis volgen via de livestream....

Redactie wijkbijduurstedenieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Stand van zaken nieuwbouwwijk Tabaksteeg-Zuid in gemeenteraad

Leusden - De bijeenkomst wordt gehouden in de raadszaal en begint om 20.00 uur. Iedereen kan de avond bijwonen of thuis volgen via de livestream. Het is niet mogelijk om in te spreken. Terugkoppeling Knelpunten en denkrichringen voor het inrichten van de wijk worden gepresenteerd en besproken. Dit gaat over onderwerpen zoals wonen, verkeer, groen (waar groen en waar bouwen) en water. Op 25 oktober 2023 zijn knelpunten gepresenteerd. Dit zijn knelpunten uit de binnengekomen reacties na de eerste kennismakingsavond van 4 sptember en de wettelijke en beleidsmatige kaders en regels waar de gemeente zich aan heeft te houden. Op de website zijn de avonden terug te zien en staat alle informatie over de nieuwe wijk en het proces. Vervolg Op 18 december 2023 is er een bijeenkomst voor belangstellende. Doel is dan de concept kaders en randvoorwaarden te presenteren en voorgestelde keuzes toe te lichten. De gemeenteraad wordt begin 2024 nog een laatste keer geïnformeerd. Op 11 april 2024 zal de raad een besluit nemen.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Gemeente Leusden op https://www.leusden.nl/publicaties/nieuws/nieuwsbericht/artikel/16-november-2023-uitwisseling-met-gemeenteraad-over-nieuwbouwwijk-tabaksteeg-zuid. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Wijk bij Duurstede te informeren over wat er speelt in Wijk bij Duurstede. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Stand van zaken nieuwbouwwijk Tabaksteeg-Zuid in gemeenteraad