Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Monteur Buitendienst Waterzuiveringsinstallaties VNOM 02-05-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Monteur Buitendienst Waterzuiveringsinstallaties

Wil je graag aan de slag als Monteur Buitendienst Waterzuiveringsinstallaties in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een Monteur Buitendienst Waterzuiveringsinstallaties. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Monteur Buitendienst Waterzuiveringsinstallaties te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Servicemonteur Cv

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2500 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Monteur Buitendienst Waterzuiveringsinstallaties

Klinkt deze vacature als Monteur Buitendienst Waterzuiveringsinstallaties voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 1-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres tim.van.dijk@vnom.nl en telefoonnummer 030-3079262. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als Monteur Buitendienst Waterzuiveringsinstallaties tot De heer T. van Dijk De heer T. van Dijk.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Monteur Buitendienst Waterzuiveringsinstallaties VNOM 02-05-2024

Bekijk nog meer vacatures