Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker klantenservice Alarmcentrale (tijdelijk) Randstad 27-05-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker klantenservice Alarmcentrale (tijdelijk)

Wil je graag aan de slag als Medewerker klantenservice Alarmcentrale (tijdelijk) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Medewerker klantenservice Alarmcentrale (tijdelijk). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 19 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker klantenservice Alarmcentrale (tijdelijk) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Technisch Medewerker Klantenservice

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Zakelijke dienstverlening

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

19 – 19 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker klantenservice Alarmcentrale (tijdelijk)

Klinkt deze vacature als Medewerker klantenservice Alarmcentrale (tijdelijk) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres customercontact.zw@nl.randstad.com en telefoonnummer 010 402 0555. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Medewerker klantenservice Alarmcentrale (tijdelijk) tot Sahra en Inez Sahra en Inez.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Medewerker klantenservice Alarmcentrale (tijdelijk) Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures