Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Medewerker burgerzaken (16-24 uur) PIA 16-01-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker burgerzaken (16-24 uur)

Wil je graag aan de slag als Medewerker burgerzaken (16-24 uur) in Dordrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

PIA is op zoek naar een Medewerker burgerzaken (16-24 uur). Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker burgerzaken (16-24 uur) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

-


Sollicitatieprocedure

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór dinsdag 23 januari 12:00 uur aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl. Ons referentienummer is 24021. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Carlo Klerx op 078-6182212.

Over PIA:
PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Burgerzaken

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit, Overig

Contract uren

16 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Medewerker burgerzaken (16-24 uur)

Klinkt deze vacature als Medewerker burgerzaken (16-24 uur) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot PIA. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@pia.nl en telefoonnummer 078-6182212. De website van Unknown is http://pia.nl. Je kan je voor deze vacature als Medewerker burgerzaken (16-24 uur) tot Carlo Klerx.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Medewerker burgerzaken (16-24 uur) PIA 16-01-2024

Bekijk nog meer vacatures