Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Maatschappelijk Betrokken en Financieel Stevig Onderlegd Kinderopvang SKDD 11-05-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Maatschappelijk Betrokken en Financieel Stevig Onderlegd

Wil je graag aan de slag als Maatschappelijk Betrokken en Financieel Stevig Onderlegd in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Kinderopvang SKDD is op zoek naar een Maatschappelijk Betrokken en Financieel Stevig Onderlegd. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Maatschappelijk Betrokken en Financieel Stevig Onderlegd te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Financieel Manager

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Maatschappelijk Betrokken en Financieel Stevig Onderlegd

Klinkt deze vacature als Maatschappelijk Betrokken en Financieel Stevig Onderlegd voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 10-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kinderopvang SKDD. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Maatschappelijk Betrokken en Financieel Stevig Onderlegd tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Maatschappelijk Betrokken en Financieel Stevig Onderlegd Kinderopvang SKDD 11-05-2024

Bekijk nog meer vacatures