Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Logistiek Planner VNOM 29-05-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistiek Planner

Wil je graag aan de slag als Logistiek Planner in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een Logistiek Planner. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistiek Planner te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Logistiek Planner

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2800 – 2800 euro

Solliciteren op de functie van Logistiek Planner

Klinkt deze vacature als Logistiek Planner voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres aisha.versteeg@vnom.nl en telefoonnummer 030-3079262. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als Logistiek Planner tot Mevrouw A. Versteeg Mevrouw A. Versteeg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Logistiek Planner VNOM 29-05-2024

Bekijk nog meer vacatures