Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Logistiek planner Dag1 17-10-2023

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistiek planner

Wil je graag aan de slag als Logistiek planner in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Dag1 is op zoek naar een Logistiek planner. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistiek planner te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Bij ons gaat het niet alleen om wat je kunt, maar ook om wie je bent. Een goede houding is voor ons net zo belangrijk als je vaardigheden. Je bent altijd optimistisch en gemotiveerd. Je staat open voor nieuwe kennis en kunt beslissingen nemen, zelfs als de druk toeneemt. Stress is voor jou geen probleem, want je bent een probleemoplosser in hart en nieren.

Daarnaast beheers je Nederlands en Engels, en ben je in het bezit van een rijbewijs en auto. Kortom, we zoeken iemand die veelzijdig en enthousiast is!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Logistiek Planner

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2600 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Logistiek planner

Klinkt deze vacature als Logistiek planner voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Dag1. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres orhan.cicek@dag1.nl en telefoonnummer 030-7009765. De website van Unknown is http://www.dag1.nl. Je kan je voor deze vacature als Logistiek planner tot Orhan Cicek.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Logistiek planner Dag1 17-10-2023

Bekijk nog meer vacatures