Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Lid van de Raad van Toezicht Stichting Kunst Centraal, kunst- en cultuureducatie provincie Utrecht 02-06-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Lid van de Raad van Toezicht

Wil je graag aan de slag als Lid van de Raad van Toezicht in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Stichting Kunst Centraal, kunst- en cultuureducatie provincie Utrecht is op zoek naar een Lid van de Raad van Toezicht. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Lid van de Raad van Toezicht te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Directiesecretaresse

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Lid van de Raad van Toezicht

Klinkt deze vacature als Lid van de Raad van Toezicht voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Stichting Kunst Centraal, kunst- en cultuureducatie provincie Utrecht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Lid van de Raad van Toezicht tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Lid van de Raad van Toezicht Stichting Kunst Centraal, kunst- en cultuureducatie provincie Utrecht 02-06-2024

Bekijk nog meer vacatures