Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Inpak medewerker Olympia 16-05-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Inpak medewerker

Wil je graag aan de slag als Inpak medewerker in Tiel? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Inpak medewerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2253 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Inpak medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Inpakmedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2253 – 2253 euro

Solliciteren op de functie van Inpak medewerker

Klinkt deze vacature als Inpak medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.vankleef@werk.olympia.nl en telefoonnummer Marcella van Kleef. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Inpak medewerker tot Marcella van Kleef Marcella van Kleef.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Inpak medewerker Olympia 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures