Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Directiesecretaresse - Medische Innovaties - Houten-Nieuwegein Page Personnel 17-05-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Directiesecretaresse - Medische Innovaties - Houten-Nieuwegein

Wil je graag aan de slag als Directiesecretaresse - Medische Innovaties - Houten-Nieuwegein in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Page Personnel is op zoek naar een Directiesecretaresse - Medische Innovaties - Houten-Nieuwegein. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Directiesecretaresse - Medische Innovaties - Houten-Nieuwegein te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor de uitdagende en veelzijdige functie van Directiesecretaresse zijn wij op zoek naar een echte professional die voldoet aan de volgende criteria:

  • Ervaring: Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een ondersteunende rol voor directie- of managementleden. Deze ervaring heeft je vaardigheden in tijdmanagement, organisatie en prioriteiten stellen aangescherpt.
  • Organisatorisch Talent: Je staat bekend als een regelwonder. Jouw vermogen om zaken te regelen en te coördineren is ongeëvenaard, waardoor je in staat bent om soepel tussen verschillende taken te schakelen.
  • Digitale Vaardigheden: Je bent zeer bekwaam in het gebruik van digitale administratietools zoals OneDrive en SharePoint. Deze vaardigheden stellen je in staat om efficiënt te werken en informatie gemakkelijk toegankelijk te houden voor het team.
  • Flexibiliteit: Je vindt het leuk om te ontzorgen en bent proactief in het zoeken naar duurzame oplossingen. Je blijft kalm en doelgericht, zelfs wanneer de dag anders verloopt dan gepland door onvoorziene omstandigheden of ad hoc verzoeken.
  • Beschikbaarheid: Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar en geniet van de dynamiek van werken op kantoor. Idealiter ben je flexibel in je werkdagen, met een voorkeur voor een vaste vrije dag op dinsdag of donderdag, waarbij vrijdag als werkdag behouden blijft.

Wij zoeken iemand die naast deze vaardigheden ook een teamspeler is, iemand die waarde hecht aan samenwerking en open staat voor feedback. Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan bieden wij jou een stimulerende werkomgeving waar je jouw talenten verder kunt ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Directiesecretaresse

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Farmacie, Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

3000 – 3750 euro

Solliciteren op de functie van Directiesecretaresse - Medische Innovaties - Houten-Nieuwegein

Klinkt deze vacature als Directiesecretaresse - Medische Innovaties - Houten-Nieuwegein voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Page Personnel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is http://www.pagepersonnel.nl. Je kan je voor deze vacature als Directiesecretaresse - Medische Innovaties - Houten-Nieuwegein tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Directiesecretaresse – Medische Innovaties – Houten-Nieuwegein Page Personnel 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures