Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Beheerder Speelvoorzieningen en Begraafplaatsen Wijk bij Duurstede 17-10-2023

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Beheerder Speelvoorzieningen en Begraafplaatsen

Wil je graag aan de slag als Beheerder Speelvoorzieningen en Begraafplaatsen in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Wijk bij Duurstede is op zoek naar een Beheerder Speelvoorzieningen en Begraafplaatsen. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2878 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Beheerder Speelvoorzieningen en Begraafplaatsen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Hovenier

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

24 – 28 uur

Salaris

2878 – 4052 euro

Solliciteren op de functie van Beheerder Speelvoorzieningen en Begraafplaatsen

Klinkt deze vacature als Beheerder Speelvoorzieningen en Begraafplaatsen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Wijk bij Duurstede. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Beheerder Speelvoorzieningen en Begraafplaatsen tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. Beheerder Speelvoorzieningen en Begraafplaatsen Wijk bij Duurstede 17-10-2023

Bekijk nog meer vacatures