Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature (Junior) Salarisadministrateur (géén ervaring vereist) VDBA Salarisverwerking 30-05-2024

Redactie Wijk bij Duurstedenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Wijk bij Duurstede beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature (Junior) Salarisadministrateur (géén ervaring vereist)

Wil je graag aan de slag als (Junior) Salarisadministrateur (géén ervaring vereist) in Geldermalsen? Bekijk dan snel deze vacature.

VDBA Salarisverwerking is op zoek naar een (Junior) Salarisadministrateur (géén ervaring vereist). Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als (Junior) Salarisadministrateur (géén ervaring vereist) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Salarisadministrateur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Zakelijke dienstverlening, Banken/Financiële dienstverlening

Contract uren

24 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van (Junior) Salarisadministrateur (géén ervaring vereist)

Klinkt deze vacature als (Junior) Salarisadministrateur (géén ervaring vereist) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VDBA Salarisverwerking. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres hjvandoorn@vdba-salarisverwerking.nl en telefoonnummer 31345745000. De website van Unknown is https://vdba-advisory.nl/. Je kan je voor deze vacature als (Junior) Salarisadministrateur (géén ervaring vereist) tot Henk-Jan van Doorn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Wijk bij Duurstede komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Wijk bij Duurstede
  2. (Junior) Salarisadministrateur (géén ervaring vereist) VDBA Salarisverwerking 30-05-2024

Bekijk nog meer vacatures